YEKKA

Yekka betekent ‘jachthond’ in het Grieks. Tijdens een lange winterse boswandeling met de hond van mijn vriend, die uit Griekenland komt, bedacht ik dat jagen precies is wat ik ook doe. Jagen op creatieve ideeën & gekke avonturen. Soms tot ergernis van mijn omgeving ;).

Een vakantieappartement beginnen in een oud pakhuis, een landgoed beheren in Zeegse, een espressobar starten, bergtochten maken, een bouwval in Griekenland opknappen. Tijdens alle avonturen probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met mens&natuur. Zo maak ik alleen schoon met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, gebruik ik biologische bonen in de espressobar waarvan een aanzienlijk deel naar een goed doel gaat.
De producten die ik in de (web)shop verkoop zijn met aandacht gekozen. Ik was hier altijd al bewust mee bezig maar zeker sinds ik een zoontje heb.
Máár verwacht niet dat alles tot in perfectie klopt. Zo kan het best eens voorkomen dat ik keuzes maak die niet 100% goed zijn. Een schilderij maken met niet milieuvriendelijke verf bijvoorbeeld of een lange roadtrip maken met m’n vriend en zoontje.

Ben je nieuwsgierig naar Yekka? Kom langs in YEKKA ESPRESSOBAR of boek een nachtje in HET PAKHUIS aan de Groningse grachten.