Over ons

YEKKA | OVER ONS   

Yekka, jachthond in het Grieks. Jagen op creatieve ideeën en gekke avonturen. Een vakantieappartement beginnen in een oud Pakhuis, een landgoed beheren in Zeegse, een espressobar beginnen, bergtochten maken, een bouwval opknappen in Griekenland.  

 Tijdens alle avonturen vind ik het belangrijk om rekening te houden met mens & milieu. Schoonmaken doen we alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. We gebruiken biologische bonen en melk in de espressobar. De producten wie we kiezen voor de shop zijn met aandacht gekozen. Ik was hier altijd al wel mee bezig maar zeker sinds ik een zoontje heb.   

 Verwacht niet dat alles tot in perfectie klopt. Zo kan het best eens voorkomen dat ik iets verkoop wat ik toevallig gewoon heel mooi vind of dat ik een schilderij maak met lakverf. En stiekem vinden mijn vriend en ik het ook heel leuk om samen met ons zoontje lange reizen te maken in ons camperbusje.   

 Ben je nieuwsgierig naar Yekka? Kom langs voor een koffie in YEKKA ESPRESSOBAR  wo t/m vr 09.00-16.00 za & zo van 09.30-16.00 of boek een overnachting in YEKKA HET PAKHUIS.  Of doe het gewoon allebei!