Het Pakhuis

YEKKA | HET PAKHUIS  

Slapen aan de Groningse grachten. Wát een plek! Midden in het centrum aan de gracht. Je ziet de mooiste schepen voorbij varen terwijl je je krant zit te lezen ‘s ochtends aan de leestafel. En aan de overkant is ook altijd wat te zien. Het beroemde openbare toilet van Erwin Olaf of mensen die biertjes drinken op het enorme terras van Het Pomphuis, lekker loeren.   

 

Het is één grote ruimte (beetje loft idee) met een slaapnis. Toch kun je je best even afzonderen als je dat wilt. Er staat een grote leestafel met een dikke stapel boeken. Achterin een grote hoekbank waar je lekker op kan liggen. Bij mooi weer kun je in het kleine binnen tuintje zitten, maar misschien nóg leuker, pak een stoel en ga bij het water zitten.   

 

Wil je een uitgebreid diner doen in Het Pakhuis? Er staat een lange tafel waar je makkelijk met 6 personen aan kan. Alles is aanwezig , champagne glazen, speciaal bier glazen. Espressokopjes voor de volgende ochtend.  Douche en toilet zijn eenvoudig maar brandschoon. En je krijgt een heerlijk Soap7 zeepje cadeau! Dit zeepje kun je gebruiken als douchezeep maar ook voor je haar! Het zit in een handig meeneem doosje dus na je verblijf kun je ‘m thuis ook nog gebruiken. 

 

Midden in het centrum en in een oud Pakhuis. Het kan twee kanten op gaan. Ik krijg heel vaak reacties van gasten dat ondanks de locatie in de stad het toch heeel erg lekker rustig was. Water zorgt vaak ook voor een soort kalmte. Maar het kan ook voorkomen de studenten die in de straat wonen en boven het appartement een keer een feestje hebben. Tja Groningen studentenstad.. Dat maakt de stad ook tot wat ie is.   

Book via AirbnbBook via Booking.com