Het Pakhuis

YEKKA | ROBUUST LEVEN 

‘Robuust leven’. Dat kun je uiteraard op heel veel verschillende manieren doen. Voor mij betekent het een leven vol avonturen. Een eigen webshop starten, wandeltochten in de bergen, een oud huis in Griekenland opknappen noem maar op. Tijdens deze avonturen probeer ik zo bewust mogelijk rekening te houden met mens&natuur.

YEKKA | ROBUUST LEVEN & OVERNACHTEN

Tijdens de avonturen worden de mooiste producten verzameld en gemaakt. Yekka verkoopt alles om je huis een stoer karakter te geven. Wil je het Yekka gevoel ervaren? In de showroom in Groningen kan tevens een overnachting geboekt worden. Ook heel robuust, aan de grachten in een oud pakhuis.

De onderste verdieping van een mooi oud Pakhuis. Ingericht als showroom van de webshop van Yekka. Je slaapt tussen de mooiste kunst, fotografie en meubels. Eén grote ruimte van ongeveer 80 m2. Een leuk stadstuintje aan de achterkant. De slogan voor mijn bedrijf Yekka is ‘Robuust leven’. Op mijn webshop verkoop ik zo veel mogelijk producten gemaakt van natuurlijk materiaal, milieuvriendelijk geproduceerd en/of producten waar de maker een eerlijke prijs voor heeft gekregen.

In de B&B van Yekka kun je deze producten ervaren en kopen na je verblijf. 

De B&B van Yekka is gevestigd aan de Pottebakkersrijge. De Pottebakkersrijge ligt aan de ‘A’, het laatste stukje van de Drentsche A. De bootjes varen voor het huis langs. Erg rustig gelegen maar wel midden in het centrum.

󰄂 6 gasten
󰄄 Studio
󰄃 6 bedden
󰄁 1,5 badkamer
 
Lijkt het je leuk eens te komen overnachten in Het Pakhuis? Stuur dan een mailtje naar info@yekka.nl of bel 0615620294. Wees er snel bij, vooral de weekenden zijn altijd snel vol geboekt. Boeken kan ook via http://bit.ly/robuustovernachten of http://bit.ly/iamreservationshetpakhuis.